دستکاری ژنتیکی برنج به منظور فتوسنتز بهتر و تولید برنج بیشتر

دستکاری ژنتیکی برنج به منظور فتوسنتز بهتر و تولید برنج بیشتر

بر اساس یک مطالعه جدید، روش جدید مهندسی زیستی برای تقویت فتوسنتز در گیاه برنج می تواند موجب افزایش ۲۷ درصدی دانه بشود. این روش که “GOC bypass” نام دارد، سلول های گیاهی را از CO2هایی که طی فرایند متابولیکی به نام فتوتراپی ممکنه از بین بروند، غنی می کند. گیاهان مهندسی ژنتیکی سبزتر و بزرگتر بودند و عملکرد فتوسنتزی را در شرایط مزرعه افزایش دادند.

هنوز امتیازدهی نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



شروع به تایپ کنید و برای جستجو Enter را فشار دهید